Vergelijk sim-only aanbieders

Sim Only 1 GB internet prijzen 

Het mooie aan Sim Only contracten, en ook één van de redenen waarom vele telefoongebruikers hier op overstappen, is dat je deze volledig kunt samenstellen op jouw persoonlijke telefoongebruik. Je bepaalt van tevoren hoeveel sms’jes je maandelijks nodig hebt, hoeveel belminuten je wilt hebben en hoeveel GB internet je wilt kunnen gebruiken. Aan de hand daarvan kies je het contract uit dat het beste aansluit bij jouw wensen. En deze kun je vervolgens in je eigen vertrouwde telefoon doen, waardoor je aanzienlijk minder betaalt dan voor een toestelabonnement. Hier vind je informatie over de prijzen voor Sim Only contracten met een 1 GB internet limiet.

1 GB sim only | 5 GB sim only | 10 GB sim only | Onbeperkt bellen | Onbeperkt internet

Sim Only prijzen

Vergelijk sim only prijzen

[daisycon_simonly mediaid=”305451″ amount=”3″ subid=”” provider=”all” duration=”all” programs=”all” minsms=”0″ maxsms=”2500″ minmin=”100″ maxmin=”2500″ minint=”1000″ maxint=”6500″ minab=”0″ maxab=”100″]

De prijzen

Uiteraard lopen de prijzen voor een Sim Only contract met een 1 GB datalimiet uiteen. Dat komt door de andere opties die je erbij uitkiest. Je zal namelijk voor een contract met onbeperkt bellen en 1 GB data meer moeten betalen dan wanneer je maar 100 belminuten nodig hebt. In de onderstaande tabel vind je een indicatie van de prijzen die je kunt verwachten per provider en inclusief btw.

Provider Sim Only prijs 1 GB internet december 2017
T-Mobile €10 – €19,50 per maand
Hollands Nieuwe €7 – €8 per maand
KPN €20 – €22,50 per maand
Simpel €5 per maand
Vodafone €15 – €35 per maand
Simyo €13 – €20 per maand
Telfort €12,50 – €13,50 per maand
Ziggo Niet beschikbaar, wel 300 MB en 1,5 MB
Youfone Niet beschikbaar, vanaf 1,25 GB internet
Robin Mobile Niet beschikbaar, alleen onbeperkt internet
Tele 2 Niet beschikbaar, vanaf 2 GB internet
Ben Niet beschikbaar, wel 500 MB en 1,5 GB
  • De beste optie: bij Hollands Nieuwe kun je voor €7 per maand een contract afsluiten waarbij je maandelijks precies 1 GB internet tot je beschikking hebt. Hierbij krijg je dan ook 1000 sms’jes en 1000 belminuten dus deze aanbieding is zeer aantrekkelijk. Een abonnement van 2 jaar kost je dan €7 euro per maand, maar als je deze liever maar 1 jaar vastzet dan ben je €8 per maand kwijt.
  • De goedkoopste optie: bij Simpel kun je een Sim Only contract inclusief 1 GB internet afsluiten voor €5 per maand. Hier krijg je dan 250 minuten beltegoed bij en onbeperkt sms’en. Dit is niet duur en voor de meeste telefoongebruikers ruim voldoende.
  • De duurste optie: gemiddeld gezien betaal je voor een soortgelijk contract dus €15 per maand. De duurste optie die je hebt is echter het Vodafone Red Hybride abonnement. Voor €35 per maand kun je dan onbeperkt bellen en sms’en en tot 1 GB data gebruiken met een internetsnelheid van 30 Mbps.

De prijsopbouw

Sim Only contracten stel je zelf samen wat betekent dat jij de prijsopbouw ook volledig zelf in de hand hebt. Wil je meer betalen voor bijvoorbeeld sms’jes, dan stel je de limiet daar simpelweg hoger in. Als je het niet belangrijk vindt om veel belminuten te krijgen, dan kun je daar geld besparen. Dit is de kracht van een Sim Only abonnement en ook de reden waarom zoveel klanten hierop besluiten over te stappen.

Keuzes die de prijs beïnvloeden

Je hebt al besloten dat je maandelijks voor je internetgebruik 1 GB data tot je beschikking wilt hebben. Er zijn verdere keuzes die je te maken hebt die direct de prijs kunnen beïnvloeden.

  • De provider: de snelheid van het internet, het bereik van het netwerk, de mogelijkheden als je in het buitenland bent; dit zijn allemaal opties die door de provider worden aangeboden en waardoor de ene een betere keuze voor jou is dan de ander. Neem dit mee in je overweging, en houd in gedachten dat soms de goedkoopste optie niet het beste is voor jou.
  • Je eigen andere wensen: bij het samenstellen van je abonnement moet je onder andere ook kiezen hoeveel sms’jes je nodig hebt en hoeveel belminuten. Kijk hier realistisch naar en houd in je achterhoofd dat er steeds meer wifipunten komen waar je met je telefoon gratis kunt bellen en berichten kunt sturen. Stel je deze limieten te hoog in, dan verlies je niets, maar betaal je in feite te veel.
  • De duur van het contract: een Sim Only contract van 2 jaar lang is vaak de goedkoopste optie. Misschien wil je je niet zo lang binden aan één provider en abonnement. Er zijn ook contracten van 1 jaar die je af kunt sluiten en contracten voor onbepaalde tijd. Hiervoor betaal je iets meer, maar krijg je tegelijkertijd veel meer vrijheid terug. Ook heb je dan de mogelijkheid altijd over te stappen op een goedkoper contract als er een nieuwe aanbieding naar voren komt.

Vergelijk offertes

Hier kun je nu zien of jij een sim Only abonnement af kunt sluiten die voldoet aan al jouw persoonlijke eisen. Vergelijk op kwaliteit, provider, diensten en internetsnelheid, zodat je de beste deal kunt vinden voor jouw specifieke situatie.

Vergelijk sim-only aanbieders

De huidige top 3 beste sim only deals

Is je huidig abonnement bijna verlopen …

Hoe voordelig is een sim only?

Loopt je huidig abonnement binnenkort …

Wat houdt een Sim Only abonnement in?

Wanneer je online telefoonabonnementen …

Welke providers van Sim Only abonnementen zijn 5G ready?

5G staat voor de vijfde generatie …

Waarin kunnen Sim Only abonnementen verschillen?

Er zijn in Nederland heel wat providers, …