Vergelijk sim-only aanbieders

Sim Only Ben prijzen

Sim Only contracten zijn steeds gewilder. Vaak investeren we één keer in een dure telefoon en deze kan vele jaren meegaan. Meer jaren dan dat het contract duurt waarmee je de telefoon hebt gekocht. Ook gebeurt het steeds vaker dat telefoongebruikers een telefoon los kopen, omdat er een goede deal is, bijvoorbeeld. Deze telefoon moet vervolgens nog wel worden voorzien van een sim, anders kun je er niet mee bellen. Voor dit soort situaties zijn de Sim Only abonnementen ontworpen en dit type abonnement is snel onderweg de meest populaire telefoon overeenkomst van Nederland te worden. Sim Only is goedkoper, gemakkelijker en het geeft je meer vrijheid. Ben is één van de providers die deze Sim Only contracten aanbiedt en je hebt bij hen ruime keuze.

Sim Only prijzen

Vergelijk sim only prijzen

[daisycon_simonly mediaid=”305451″ amount=”3″ subid=”” provider=”8″ duration=”all” programs=”all” minsms=”0″ maxsms=”2500″ minmin=”100″ maxmin=”2500″ minint=”2000″ maxint=”6500″ minab=”0″ maxab=”100″]

De prijzen

Bij Ben kun je terecht voor wel 30 verschillende Sim Only contracten en deze zijn allen voorzien van een andere prijs. De prijs wordt bepaald door de limieten wat betreft het gebruik waarvoor je kiest. Je stelt zelf het aantal sms’jes, belminuten en data in die je maandelijks tot je beschikking wilt hebben en je kunt een contract vinden dat daar het beste bij aansluit. Sim Only contracten zijn dus perfect aan te sluiten op jouw telefoongedrag. De onderstaande tabel geeft een selectie van de Sim Only contracten die je bij Ben kunt krijgen en geven je een idee van wat je financieel kunt verwachten. Alle bedragen zijn inclusief btw.

 

Ben Sim Only abonnement en kenmerken Prijs per maand
Ben 250 minuten, 250 sms’jes en geen data €5,50
Ben 100 minuten, 100 sms’jes en 1,5 GB data €8
Ben onbeperkt bellen en sms’en, 1,5 GB data €10
Ben onbeperkt bellen en sms’en, 3,5 GB data €12
Ben onbeperkt bellen en sms’en, 6,5 GB data €16

 

  • De goedkoopste optie: het goedkoopste Sim Only abonnement bij Ben kost €5,50 per maand. Deze optie geeft je 250 belminuten en sms’jes maar geeft je geen internetmogelijkheden. Voor €0,50 meer kun je een contract afsluiten met 100 belminuten en 100 sms’jes waarbij je ook 500 MB data kunt gebruiken.
  • Gemiddelde prijzen: met een minimumprijs van €5,50 en een maximumprijs van €16 liggen de maandelijkse prijzen niet ver uit elkaar. Voor €10 of €12 per maand kun je al onbeperkt bellen en sms’en en krijg je vervolgens een zeer aanvaardbare hoeveelheid GB voor je internet.
  • De duurste optie: het duurste contract bij Ben kost slechts €16 per maand. Hiervoor kun je onbeperkt bellen en sms’en en kun je internetten tot je 6,5 GB data hebt gebruikt. In Nederland is Ben dan ook één van de meest voordelige grote providers. Waar je wel rekening mee moet houden is dat het internet een snelheid heeft van 14,4 Mbps, wat veel langzamer is dan bijvoorbeeld bij KPN op Vodafone.

 

De prijsopbouw

De reden waarom Sim Only abonnementen zo aantrekkelijk zijn is omdat je ze zelf kunt aanpassen op je gebruik. De prijsopbouw heb je dus volledig zelf in de hand wat ook betekent dat je controle hebt over de maandelijkse bedragen die je gaat betalen. Door je abonnement zo strak mogelijk af te stellen draag je er zorg voor dat je nooit te veel betaalt.

 

Keuzes die de prijs beïnvloeden

De vrijheid die je hebt bij het afsluiten van je Sim Only abonnement kun je gebruiken om invloed uit te oefenen op de prijs. De volgende keuzes bijvoorbeeld hebben hier direct een uitwerking op.

  • De juiste limieten: er komen in Nederland steeds meer wifipunten beschikbaar. Hier kun je gratis internet gebruiken wat theoretisch betekent dat je berichten kunt schrijven, dat je kunt bellen, je sociale media kunt bijhouden en e-mailen. Vraag jezelf dus af hoeveel MB internet je nodig hebt en ook hoeveel sms’jes en belminuten. Heb je bijvoorbeeld wifi thuis en op je werk dan zal dit niet veel zijn.
  • De tijdsduur: je kunt een Sim Only contract afsluiten voor maximaal 2 jaar. Dit is direct de goedkoopste optie, omdat je je voor een lange tijd bindt aan de provider. De duurste optie is om een contract te kiezen voor onbeperkte tijd. Deze kun je elk moment beëindigen, bijvoorbeeld als er zich een betere Sim Only aanbieding voordoet.
  • De provider: Ben is één van de goedkopere providers in Nederland. Je kunt ook kiezen voor een duurdere optie en daar krijg je dan bijvoorbeeld sneller internet bij, of betere voorwaarden. Het is belangrijk te kijken welke provider jou kan bieden wat je zoekt en een vergelijking doen vooraf kan je helpen een betere beslissing te maken.

 

Vergelijk offertes

Als je een zo compleet mogelijk overzicht wilt krijgen van wat de Sim Only markt jou kan bieden, dan kun je hier onze onafhankelijke vergelijkingstool gebruiken. Vul je wensen in en maak vervolgens een vergelijking van de verschillende leveranciers, hun abonnementen en diensten. Zo weet je zeker dat je het beste abonnement kiest voor jouw persoonlijke wensen.

 

 

Vergelijk sim-only aanbieders

De huidige top 3 beste sim only deals

Is je huidig abonnement bijna verlopen …

Hoe voordelig is een sim only?

Loopt je huidig abonnement binnenkort …

Wat houdt een Sim Only abonnement in?

Wanneer je online telefoonabonnementen …

Welke providers van Sim Only abonnementen zijn 5G ready?

5G staat voor de vijfde generatie …

Waarin kunnen Sim Only abonnementen verschillen?

Er zijn in Nederland heel wat providers, …