Vergelijk sim-only aanbieders

Sim Only KPN prijzen

Het is niet verwonderlijk dat steeds meer telefoongebruikers kiezen voor een Sim Only abonnement. Dit is een contract die je aangaat met een provider en waar je alleen betaalt voor de sim kaart en de diensten. De telefoon heb je al zelf of wil je onafhankelijk aanschaffen, waardoor je dus minder voor het abonnement betaalt dan wanneer deze bij de prijs zou zijn inbegrepen. Zo kun je een telefoon die nog prima werkt langer blijven gebruiken en bespaar je geld op je maandelijkse lasten. Eén van de providers waar je een Sim Only abonnement bij kunt afsluiten is KPN en hier lees je over de prijzen die je hiervoor betaalt.

Sim Only prijzen

Vergelijk sim only prijzen

[daisycon_simonly mediaid=”305451″ amount=”3″ subid=”” provider=”5″ duration=”all” programs=”all” minsms=”0″ maxsms=”2500″ minmin=”100″ maxmin=”2500″ minint=”2000″ maxint=”6500″ minab=”0″ maxab=”100″]

De prijzen

KPN is één van de vier providers die hun eigen netwerk beheert. Hierdoor betaal je vaak meer, maar daar krijg je ook het één en ander voor terug. Je zal een beter bereik hebben, je kunt gebruik maken van een verscheidenheid aan aanbiedingen en kortingen en omdat KPN één van de grootste providers is van Nederland zal je aan klantenservice niets te kort komen. In de onderstaande tabel vind je een overzicht van de prijzen die je bij KPN kunt verwachten. Deze kunnen voor jou verschillen als je je instellingen verandert, maar het geeft je een goede indicatie van wat je kunt verwachten. Alle bedragen zijn inclusief btw.

 

KPN Sim Only abonnement en kenmerken Prijs per maand
Budget: 150 minuten, 150 sms, geen data €13,50 – €16
Basis: 200 minuten, 200 sms, 1 GB data €20 – €22,50
Zorgeloos instap: onbeperkt bellen en sms’en, 2 GB data €27 – €29,50
Zorgeloos premium: onbeperkt bellen en sms’en, 10 GB data €29 – €40,50
Zorgeloos premium plus: onbeperkt bellen en sms’en, 50 GB data €99 – €104

 

  • De goedkoopste optie: het goedkoopste Sim Only abonnement bij KPN op dit moment kost je €13,50 per maand. Hier krijg je 150 belminuten en 150 sms’jes voor terug. Je kunt dan niet op het internet, maar aangezien er steeds meer wifipunten beschikbaar komen is dit voor jou allicht niet zo belangrijk. Dit abonnement is goed voor kinderen die hun telefoon nog weinig gebruiken maar waarvan de ouders zeker willen weten dat ze altijd contact op kunnen nemen.
  • De gemiddelde prijs: bij KPN kun je gemiddeld rekenen op een prijs van rond de €27 per maand. Voor die prijs krijg je een onbeperkt aantal belminuten en sms’jes en kun je 2 GB aan data gebruiken. Of dit voor jou genoeg is hangt af van de mate van je telefoongebruik.
  • De duurste optie: je kunt bij KPN ook een Sim Only abonnement afsluiten voor €100 per maand en hiermee zijn ze de duurste in het land. Als je ondernemer bent en je bent altijd onderweg, dan kan het echter handig zijn dat je 50 GB aan data tot je beschikking hebt. Misschien moet je altijd toegang kunnen krijgen tot zware programma’s of online databases.

 

De prijsopbouw

De manier waarop de prijs is opgebouwd voor jouw Sim Only contract bij KPN is volledig afhankelijk van je gebruik en van de samenstelling van het contract dat je hebt uitgekozen. Het mooie van Sim Only abonnementen is dat je deze samenstelling voor een groot gedeelte zelf kunt bepalen en dat je daardoor je eigen prijsopbouw instelt. Hierdoor heb je direct invloed op hoeveel je gaat betalen voor je nieuwe Sim Only contract.

 

Keuzes die de prijs beïnvloeden

Tijdens het zoeken naar je nieuwe Sim Only abonnement heb je een aantal keuzes te maken waarmee je dus de prijs die je zal betalen positief of negatief kunt beïnvloeden. Het is verstandig dat je deze keuzes goed maakt, omdat dit vaak ook direct de limieten zijn waarmee je te maken zal krijgen. Heb je bijvoorbeeld te weinig belminuten gekozen, dan zal je voor het aantal minuten dat je hier overheen gaat veel meer betalen dan gemiddeld. De grootste prijsbijdragers vind je hier.

  • De tijdsduur: er zijn drie gangbare mogelijkheden wat betreft de duur van je nieuwe Sim Only contract. Je kunt een contract afsluiten voor onbepaalde tijd die je dus elk moment kunt opzeggen, of je kunt een contract afsluiten voor 1 of 2 jaar. Het contract voor 2 jaar is het goedkoopste, maar hier zit je dus wel aan vast. Een contract voor onbepaalde duur is het duurst.
  • De instellingen: als je je instellingen te laag inschat zal je flink betalen elke keer dat je over de limieten gaat, maar als je je instellingen te hoog zet, dan betaal je te veel. Besluit dus van tevoren goed wat je nodig hebt.
  • De provider: KPN is in Nederland één van de duurste providers, maar omdat dit een groot en gevestigd bedrijf is kun je ook van een betere service gebruik maken. Een vergelijking van providers vooraf kan dus eigenlijk nooit kwaad.

 

Vergelijk offertes

Deze vergelijking maak je gemakkelijk hier door onze onafhankelijke vergelijkingstool te gebruiken. Je kunt dan snel zien of er een aantrekkelijk Sim Only contract voor jou op de markt aanwezig is op dit moment.

 

 

Vergelijk sim-only aanbieders

De huidige top 3 beste sim only deals

Is je huidig abonnement bijna verlopen …

Hoe voordelig is een sim only?

Loopt je huidig abonnement binnenkort …

Wat houdt een Sim Only abonnement in?

Wanneer je online telefoonabonnementen …

Welke providers van Sim Only abonnementen zijn 5G ready?

5G staat voor de vijfde generatie …

Waarin kunnen Sim Only abonnementen verschillen?

Er zijn in Nederland heel wat providers, …