Vergelijk sim-only aanbieders

Sim Only T-Mobile prijzen

Heb jij een telefoon maar geen sim? Of wil je een nieuw abonnement afsluiten maar hiervoor je eigen vertrouwde telefoon gebruiken? Dan is een Sim Only contract waarschijnlijk de beste mogelijkheid voor je. Je betaalt dan alleen voor de diensten die je krijgt van de provider zonder dat je de kosten voor een nieuwe telefoon hierbij betrekt. Dit is dus goedkoper, wat terecht is als je je eigen telefoon aanlevert. Een ander voordeel aan Sim Only abonnementen is dat je ze zelf kunt samenstellen en dus kunt aanpassen aan je eigen telefoongewoontes. Hier lees je hoeveel je betaalt voor een Sim Only contract bij T-Mobile.
Sim Only prijzen

Vergelijk sim only prijzen

[daisycon_simonly mediaid=”305451″ amount=”3″ subid=”” provider=”1″ duration=”all” programs=”all” minsms=”0″ maxsms=”2500″ minmin=”100″ maxmin=”2500″ minint=”2000″ maxint=”6500″ minab=”0″ maxab=”100″]

De prijzen

De maandprijs die je zal betalen bij T-Mobile is afhankelijk van een aantal factoren. Zo kun je al voor €4,50 per maand een contract afsluiten, maar is een prijs van bijna €60 per maand ook mogelijk. Daarom geven we hier een aantal voorbeelden van Sim Only contracten die je bij T-Mobile kunt afsluiten. T-Mobile heeft als voordeel dat het haar eigen netwerk heeft waarmee je zal bellen wat een beter bereik betekent. Daarnaast is het een gevestigd bedrijf waarbij je ongetwijfeld goede klantenservice, voorwaarden en aanbiedingen aan zal treffen. De onderstaande tabel geeft je enkele mogelijkheden waaruit je bij T-Mobile kunt kiezen als je een Sim Only contract af wilt sluiten. De bedragen zijn inclusief btw.

 

T-Mobile Sim Only abonnement en kenmerken Prijs per maand
T-Mobile 150 minuten, 100 sms’jes en 0 MB internet €4,50
T-Mobile 300 minuten, 100 sms’jes en 500 MB internet €7,50
T-Mobile 150 minuten, 100 sms’jes en 2 GB internet €10,50
T-Mobile onbeperkt bellen en sms’en, 5 GB internet €17
T-Mobile onbeperkt bellen, sms’en en internet in Europa en de Verenigde Staten €57

 

  • De goedkoopste optie: voor maar €4,50 per maand kun je bij T-Mobile al een Sim Only abonnement afsluiten. Je krijgt dan 150 belminuten en 100 sms’jes, maar kunt zonder wifi niet het internet op zonder te hoeven bij te betalen. Dit kan een goede optie zijn voor iemand die beschikbaar wil zijn en wil kunnen bellen in noodgevallen. Daarnaast is er bijna overal wifi tegenwoordig, dus dit contract kan voldoende zijn als het niet belangrijk is voor je dat je altijd online bent.
  • De gemiddelde prijs: bij T-Mobile ligt de gemiddelde prijs voor een Sim Only abonnement tussen de €15 per jaar. Hiervoor kun je onbeperkt bellen en sms’en en krijg je bovendien een ruim aantal MB’s aan internet tot je beschikking. Voor een provider met haar eigen netwerk is dit een erg voordelige aanbieding.
  • De duurste optie: de duurste optie die je hebt bij T-Mobile is een contract af te sluiten waarmee je zowel in Europa als in de Verenigde Staten onbeperkt kunt bellen, internetten en sms’en. Dat betekent dus dat je eigenlijk nooit meer betaalt dan €57 per maand zolang je je telefoon in Europa of de Verenigde Staten gebruikt. Een zeer interessante aanbieding als je bijvoorbeeld voor je werk veel reist.

 

De prijsopbouw

Bij een Sim Only abonnement bepaal jij je prijsopbouw zelf. Je beslist bij het samenstellen van het contract hoeveel je wilt uitgeven aan beltegoed, sms’jes en internetgebruik. Dit geeft je dus veel vrijheid en ook de mogelijkheid om nooit te veel te betalen. Dit moet natuurlijk wel inhouden dat je de instellingen goed op jouw gebruik afstelt.

 

Keuzes die de prijs beïnvloeden

De prijs die jij betaalt voor jouw Sim Only contract heb je dus voor een erg groot gedeelte zelf in de hand. Al voor €4,50 kun je bij T-Mobile een contract afsluiten waarmee je kunt bellen en sms’en. Je kunt de volgende keuzes gebruiken om de prijs voor jou zo gunstig mogelijk te maken.

  • De tijdsduur: wil je een contract voor een onbepaalde tijd, voor 1 jaar of voor 2 jaar? De eerste keuze is het duurste en de laatste het goedkoopste. Vraag jezelf af of je de mogelijkheid wilt hebben je contract te allen tijde te kunnen beëindigen of dat je het niet erg vindt voor langere tijd bij één provider te blijven.
  • De provider: T-Mobile heeft dure en goedkope contracten. Bij hen kun je een contract afsluiten waarmee je ook in Amerika kunt bellen. Andere providers hebben weer andere voordelen en aanbiedingen. Door te kijken naar welke services jij van de provider nodig hebt, kun je alvast een selectie maken met providers die jou kunnen bieden wat je wilt.
  • Andere instellingen: hoe meer je nodig hebt, hoe meer je betaalt. Stel je dit verkeerd in, dan kan het zijn dat je te veel betaalt voor bijvoorbeeld een voorraad belminuten die je niet gebruikt. Andersom kan het ook zijn dat je je limieten regelmatig overschrijdt en dus bij moet betalen. Kies je instellingen goed. Hoe beter deze zijn afgesteld op je verbruik, hoe voordeliger het abonnement.

 

Vergelijk offertes

Hier vind je onze onafhankelijke vergelijkingstool waarmee je in een mum van tijd kunt zien of er een geschikt Sim Only abonnement beschikbaar is voor jou.

Vergelijk sim-only aanbieders

De huidige top 3 beste sim only deals

Is je huidig abonnement bijna verlopen …

Hoe voordelig is een sim only?

Loopt je huidig abonnement binnenkort …

Wat houdt een Sim Only abonnement in?

Wanneer je online telefoonabonnementen …

Welke providers van Sim Only abonnementen zijn 5G ready?

5G staat voor de vijfde generatie …

Waarin kunnen Sim Only abonnementen verschillen?

Er zijn in Nederland heel wat providers, …