Vergelijk sim-only aanbieders

Sim Only Tele2 prijzen

Een Sim Only contract kan in vele gevallen een goedkoper alternatief bieden voor een toestelabonnement. Als je een goede telefoon hebt die niet aan vervanging toe is, of je hebt een telefoon gekregen of op de kop getikt waar geen abonnement aan is gekoppeld, dan kun je een Sim Only contract afsluiten. Je ontvangt dan alleen een sim en bepaalde diensten die je vooraf hebt kortgesloten met de provider. Hierdoor betaal je minder (de afbetalingen voor de telefoon komen te vervallen), heb je de mogelijkheid je abonnement precies af te stellen op je gebruik en heb je vaak ook meer vrijheid wat betreft het beëindigen van het contract. Tele2 is één van de grootste providers in Nederland en hier lees je hoeveel je betaalt voor een Sim Only contract bij hen.

Sim Only prijzen

Vergelijk sim only prijzen

[daisycon_simonly mediaid=”305451″ amount=”3″ subid=”” provider=”4″ duration=”all” programs=”all” minsms=”0″ maxsms=”2500″ minmin=”100″ maxmin=”2500″ minint=”2000″ maxint=”6500″ minab=”0″ maxab=”100″]

De prijzen

De prijs die jij zal betalen voor je Sim Only abonnement is afhankelijk van een aantal factoren. Ten eerste is er de provider die je kiest en daarna hebben alle contractinstellingen die je voor jezelf vastzet direct invloed op de prijs. Tele2 is niet de goedkoopste provider, maar ook niet de duurste en heeft beschikking over haar eigen netwerk. Er zijn 3 andere telefoonnetwerken waar je in Nederland gebruik van kunt maken, elk met een andere snelheid en bereik. De onderstaande tabel geeft je een indicatie van de prijzen die je voor een Sim Only contract bij Tele2 kunt verwachten.

Tele2 Sim Only abonnement en kenmerken Prijs per maand
Tele2 100 minuten, 100 sms’jes en 2 GB data €11
Tele2 onbeperkt bellen en sms’en en 2 GB data €14
Tele2 onbeperkt bellen en sms’en en 5 GB data €18
Tele2 100 minuten, 100 sms’jes en 10 GB data €19
Tele2 onbeperkt bellen, sms en data €25
  • De goedkoopste optie: bij Tele2 kun je voor €11 per maand een abonnement afsluiten waarbij je elke maand 100 minuten mag bellen, 100 sms’jes kunt sturen en het internet kunt gebruiken totdat je 2 GB data hebt bereikt. Wat opvalt is dat het internet dat je krijgt bij Tele2 erg snel is, namelijk 150 Mbps. Alleen bij Ziggo is dit sneller.
  • De gemiddelde prijs: de gemiddelde prijs voor een Sim Only abonnement bij Tele2 ligt rond de €18 per maand. Hiervoor kun je al onbeperkt bellen en sms’en en heb je 5 GB aan data tot je beschikking via het razendsnelle internet van Tele2.
  • De duurste optie: je kunt er ook voor kiezen alles onbeperkt ter beschikking hebben. Dat betekent dat je kunt bellen, sms’en en internetten wat je wilt zonder dat je hiervoor extra kosten hoeft te betalen. Voor een bedrag van €25 per maand is Tele2 dan een zeer aantrekkelijke en betaalbare provider.

 

De prijsopbouw

Bij Tele2, en bij de andere providers, stel je dus zelf je contract samen. Dit doe je naar aanleiding van je eigen gemiddelde gebruik en je persoonlijke wensen. De prijsopbouw voor jouw contract heb je dus voor een groot gedeelte zelf in de hand wat betekent dat je ook de maandprijs zelf in de hand hebt. Dit is één van de grote voordelen van een Sim Only contract. Zet je de instellingen goed, dan zal je dus nooit te veel betalen voor je contract. Als het goed is zal je dan je limieten ook niet overschrijden waardoor jouw maandbedrag staat als een huis.

Keuzes die de prijs beïnvloeden

Tijdens het afsluiten van je nieuwe Sim Only contract heb je een aantal keuzes te maken waarmee je direct invloed hebt op de totale prijs die je zal betalen per maand. Door deze slim te maken kun je dus het voordeligste Sim Only abonnement vinden voor jouw persoonlijke behoeften.

  • De limieten: bij een Sim Only contract krijg je alleen de beste deal als je de limieten voor jezelf goed vaststelt en afsluit. Heb je deze te hoog ingeschat, dan betaal je dus maandelijks te veel. Als je deze te laag hebt ingesteld ga je regelmatig je limieten overschrijden. Dan zal je dus maandelijks meer gaan betalen dan het bedrag dat je met de provider hebt vastgesteld.
  • De provider: bij Tele2 krijg je dus zeer goede prijzen voor een snel internet. Andere providers bieden weer andere voordelen. Kijk dus naar de diensten die jij belangrijk vindt en welke providers dit aanbieden.
  • Het type contract: je kunt bij sommige providers een contract afsluiten voor onbepaalde tijd. Dat houdt in dat je deze elk moment kunt afzeggen. Dit geeft je meer vrijheid, maar hier betaal je dus ook meer voor. Als je een contract voor bepaalde tijd afsluit (vaak is dit 1 of 2 jaar), dan betaal je minder maar zit je wel aan deze periode vast.

 

Vergelijk offertes

Wil je nu weten welke provider jou op dit moment het beste Sim Only abonnement kan aanbieden? Onze onafhankelijke vergelijkingstool kan je snel en gemakkelijk laten zien wat de beste deal is voor jou.

Vergelijk sim-only aanbieders

De huidige top 3 beste sim only deals

Is je huidig abonnement bijna verlopen …

Hoe voordelig is een sim only?

Loopt je huidig abonnement binnenkort …

Wat houdt een Sim Only abonnement in?

Wanneer je online telefoonabonnementen …

Welke providers van Sim Only abonnementen zijn 5G ready?

5G staat voor de vijfde generatie …

Waarin kunnen Sim Only abonnementen verschillen?

Er zijn in Nederland heel wat providers, …