Vergelijk sim-only aanbieders

Sim Only Vodafone prijzen

Als jij een goede telefoon hebt, maar toe bent aan een nieuw abonnement, dan is het zonde om bij je nieuwe abonnement ook een nieuwe telefoon aan te schaffen. Misschien heb je wel een goede telefoon op de kop getikt ergens, maar heeft deze nog geen sim. In die gevallen is een Sim Only contract de voordeligste oplossing die je hebt en steeds meer mensen zien hier de voordelen van in. Je betaalt minder per maand, kunt gewoon je huidige telefoon behouden en kies je voor een contract voor onbepaalde tijd, dan kun je deze ook altijd opzeggen. Er zijn verschillende Sim Only contracten aanwezig en de meeste providers geven je genoeg keuze. Hier lees je over de prijzen die je bij Vodafone voor een Sim Only contract betaalt.
Sim Only prijzen

Vergelijk sim only prijzen

[daisycon_simonly mediaid=”305451″ amount=”3″ subid=”” provider=”6″ duration=”all” programs=”all” minsms=”0″ maxsms=”2500″ minmin=”100″ maxmin=”2500″ minint=”2000″ maxint=”6500″ minab=”0″ maxab=”100″]

De prijzen

Zoals bij alle providers het geval is, betaal je bij Vodafone verschillende tarieven. Deze zijn gebaseerd op je gebruik en dit stel je van tevoren naar je eigen behoefte in. Je kiest hoeveel belminuten je nodig hebt, hoeveel sms’jes je maximaal wilt sturen en je maakt een inschatting van hoeveel data je maandelijks beschikbaar wilt hebben. Dit vul je vervolgens in en zo kun je op zoek gaan naar een contract dat het beste aansluit bij jouw benodigdheden. Vodafone is één van de vier Nederlandse providers die beschikking heeft over een eigen netwerk. Aangezien dit een groot en ervaren bedrijf is, zal je voor een Sim Only contract bij hen dus wel meer betalen. Wat deze prijzen zijn kun je zien in de onderstaande tabel. Alle bedragen zijn inclusief btw.

Vodafone Sim Only abonnement en kenmerken Prijs per maand
Vodafone Hybride: 75 of 150 minuten en sms’jes, 0 MB data €4 – €6
Vodafone Smart: 150 minuten, onbeperkt sms, 1 GB data €15
Vodafone Scherp: 300 minuten, 300 sms’jes, 1 GB data €27,50
Vodafone Red: onbeperkt bellen en sms’en, 3 GB data €39
Vodafone Red Super: onbeperkt bellen en sms’en, 7 GB data €60
  • De goedkoopste optie: het kleinste Sim Only abonnement bij Vodafone kost slechts €4 per maand en hiermee zijn ze één van de goedkoopste in het land. Hier krijg je 75 belminuten en 75 sms’jes voor terug. Je kunt dan niet gratis het internet op en zal hier altijd wifi voor nodig hebben. Wil je een telefoon aan bijvoorbeeld je kind geven of aan je oudere vader voor noodgevallen? Of wil je een telefoon om simpelweg bereikbaar te zijn? Dan kan dit een goede optie zijn.
  • De gemiddelde prijs: bij Vodafone heb je ontzettend veel keuze uit Sim Only abonnementen en zijn er meer dan 60 mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Gemiddeld betaal je bij hen €25 – €30 per maand en iedereen die de telefoon normaal gebruikt heeft hier genoeg aan.
  • De duurste optie: Vodafone Red Super geeft je de duurste maandprijs. Hiermee kun je echter onbeperkt bellen en sms’en en heb je 7 GB data tot je beschikking elke maand. Voor een zakenman die veel van huis is en niet afhankelijk wil zijn van wifipunten is dit een uitstekende optie.

De prijsopbouw

Het mooie van Sim Only contracten is dat je dus in feite je eigen contract samenstelt. De prijsopbouw wordt bepaald door de manier waarop jij dit invult. Heb je een hoog datagebruik nodig, dan zal het grootste gedeelte van de totaalprijs daar naartoe gaan. Bel je veel, dan zal je daar meer geld voor betalen. Zo lang je je limieten goed hebt ingesteld en hier niet overheen gaat, kun je je contract en dus ook je maandelijkse lasten perfect afstellen op jouw gemiddelde gebruik.

Keuzes die de prijs beïnvloeden

De volgende keuzes kunnen je helpen de maandelijkse kosten laag te houden.

  • De provider: er zijn goedkope en dure providers op de markt. De goedkope providers zijn vaak minder bekend en moeten zich dus op een bepaalde manier onderscheiden. Dit betekent niet dat deze een slechtere service zullen bieden. Vergelijk de providers dus van tevoren met elkaar, zodat je weet welke het beste voldoet aan jouw wensen.
  • De tijdsduur: een Sim Only contract voor 2 jaar is goedkoper dan een contract voor 1 jaar of voor onbeperkte tijd. Als jij zeker bent over je beslissing of tevreden bent, dan kun je door een contract van langere duur af te sluiten goedkoper uit zijn.
  • Andere instellingen: er komen steeds meer wifipunten beschikbaar en hierdoor kun je met een aantal Apps gratis bellen en berichten sturen. Vraag je dus af hoeveel sms’jes je daadwerkelijk nodig hebt en kijk ook realistisch naar je datagebruik. Als je thuis altijd wifi gebruikt, bijvoorbeeld, en op je werk ook, dan heb je verder weinig extra nodig.

 

Vergelijk offertes

De beste provider met het beste Sim Only abonnement vind je alleen door een uitgebreide vergelijking te maken. Je neemt dan alle punten in overweging, zoals de klantenservice, de prijs, de kwaliteit en de recensies. Hier kun je onze onafhankelijke vergelijkingstool gebruiken om snel te achterhalen welk contract het beste is voor jou.

Vergelijk sim-only aanbieders

De huidige top 3 beste sim only deals

Is je huidig abonnement bijna verlopen …

Hoe voordelig is een sim only?

Loopt je huidig abonnement binnenkort …

Wat houdt een Sim Only abonnement in?

Wanneer je online telefoonabonnementen …

Welke providers van Sim Only abonnementen zijn 5G ready?

5G staat voor de vijfde generatie …

Waarin kunnen Sim Only abonnementen verschillen?

Er zijn in Nederland heel wat providers, …