Vergelijk sim-only aanbieders

Sim Only 10 GB internet prijzen

Wanneer je voor je werk altijd beschikbaar moet zijn en toegang moet hebben tot programma’s die op het internet draaien, dan is het mogelijk om dit via je telefoon te doen. Je hebt dan wel een abonnement nodig waarmee je maandelijks toegang krijgt tot voldoende GB. Er kan ook een andere reden zijn waarom je een hoog datagebruik nodig hebt. Als je al een goede telefoon hebt, dan kun je het beste een Sim Only abonnement aanschaffen en hierop instellen hoeveel data je maandelijks wilt kunnen gebruiken. Dit gaat van 300 MB tot onbeperkt. Uiteraard zit hier wel een bepaald prijskaartje aan verbonden. Hier lees je over de kosten die je hebt voor een contract met een datalimiet van 10 GB.
Sim Only prijzen

Vergelijk sim only prijzen

[daisycon_simonly mediaid=”305451″ amount=”3″ subid=”” provider=”all” duration=”all” programs=”all” minsms=”0″ maxsms=”2500″ minmin=”100″ maxmin=”2500″ minint=”10000″ maxint=”65000″ minab=”0″ maxab=”100″]

De prijzen

KPN, T-Mobile en Tele2 zijn de enige drie providers die een Sim Only contract aanbieden waarmee je precies 10 GB data te besteden hebt elke maand. Andere providers bieden een optie aan waarmee je onbeperkt kunt internetten, wat in sommige gevallen zelfs goedkoper is. Het Sim Only contract dat je kiest is compleet afhankelijk van je eigen situatie. Hoeveel belminuten heb je erbij nodig, bijvoorbeeld en ook hoeveel sms’jes wil je versturen? In de onderstaande tabel vind je per provider een overzicht van de prijzen die je betaalt voor een Sim Only contract met een 10 GB datalimiet. De prijzen zijn inclusief btw.

 

Provider Sim Only prijs 10 GB internet december 2017
T-Mobile €25 – €27 per maand, inclusief onbeperkt bellen en sms’en
KPN €29 per maand, inclusief onbeperkt bellen en sms’en
Tele 2 €18 per maand, inclusief 100 belminuten en 100 sms’jes

€22 per maand, inclusief onbeperkt bellen en sms’en

Youfone 10 GB niet beschikbaar, wel onbeperkt internet voor €23,50 – €28,50 per maand
Robin Mobile 10 GB niet beschikbaar, wel onbeperkt internet voor €19,95 per maand
Hollands Nieuwe 10 GB niet beschikbaar, maximaal 5 GB data
Simyo 10 GB niet beschikbaar, maximaal 8 GB data
Telfort 10 GB niet beschikbaar, maximaal 5 GB data
Ziggo 10 GB niet beschikbaar, maximaal 8 GB data
Ben 10 GB niet beschikbaar, maximaal 6,5 GB data
Simpel 10 GB niet beschikbaar, maximaal 6 GB data
Vodafone 10 GB niet beschikbaar, maximaal 7 GB data

 

  • De goedkoopste optie: als je echt exact 10 GB data wilt kunnen gebruiken, dan betaal je bij Tele2 het minste. Voor €18 per maand kun je dan al een Sim Only contract afsluiten. Hier krijg je dan maar 100 minuten en 100 sms’jes bij, maar met zoveel internet kan dat genoeg zijn.
  • Gemiddelde prijs: gemiddeld gezien liggen de prijzen voor dit specifieke type contract dus rond de €25 per maand. Bij T-Mobile, bijvoorbeeld, kun je voor dat bedrag onbeperkt bellen en sms’en en heb je elke maand exact 10 GB data tot je beschikking.
  • De beste deal: Robin Mobile biedt een contract aan voor €20 per maand waarmee je onbeperkt kunt bellen, sms’en en internetten. Voor dat bedrag zal je dus nooit over de limiet kunnen gaan. Dit is een zeer goede deal en zeker te overwegen als jij op zoek bent naar een contract waarmee je veel data kunt gebruiken.

 

De prijsopbouw

Als je voor een Sim Only contract kiest dan stel je deze zelf samen. Dat betekent dat je ook de prijsopbouw zelf in de hand hebt. In dit geval heb je het ervoor over om wat meer geld te investeren in het internetgebruik en je zou dit kunnen compenseren door voor minder belminuten te kiezen. Zo heb je dus tot op zekere hoogte invloed op de uiteindelijke maandprijs die jij zal betalen.

 

Keuzes die de prijs beïnvloeden

Nadat je de keuze hebt gemaakt wat betreft het aantal GB dat je maandelijks nodig hebt, heb je dus de mogelijkheid met andere keuzes deze extra uitgave te compenseren.

  • De tijdsduur: sluit je een contract af met een bepaalde tijd van 2 jaar, dan betaal je minder dan wanneer je een contract afsluit van 1 jaar of met onbepaalde tijd. Als jij het niet erg vindt langer bij dezelfde provider te blijven is dat je goedkoopste optie.
  • Andere instellingen: de meest gekozen variabelen bij het afsluiten van een Sim Only contract zijn het aantal belminuten, het aantal sms’jes en het aantal GB dat je nodig hebt. Als je één hiervan hoger wilt zetten, dan kun je dit compenseren door een andere te verlagen. Als je de instellingen precies goed kunt krijgen, dan zal je dus nooit te veel betalen voor jouw Sim Only contract.
  • De provider: een andere keuze die je hebt is de provider. En deze keuze maak je het beste niet alleen uit financiële overwegingen. De ene provider biedt je een betere netwerkdekking, de andere provider gebruikt een zeer hoge internetsnelheid en weer een andere geeft je ook minuten en data in het buitenland. Vergeet deze opties niet te overwegen wanneer je een keuze maakt.

 

Vergelijk offertes

Het beste Sim Only contract voor jou vind je hier, met onze onafhankelijke vergelijkingstool.

Vergelijk sim-only aanbieders

De huidige top 3 beste sim only deals

Is je huidig abonnement bijna verlopen …

Hoe voordelig is een sim only?

Loopt je huidig abonnement binnenkort …

Wat houdt een Sim Only abonnement in?

Wanneer je online telefoonabonnementen …

Welke providers van Sim Only abonnementen zijn 5G ready?

5G staat voor de vijfde generatie …

Waarin kunnen Sim Only abonnementen verschillen?

Er zijn in Nederland heel wat providers, …