Vergelijk sim-only aanbieders

Sim Only Simpel prijzen

Sim Only abonnementen zijn handig als je een goede telefoon hebt, maar hier graag een goedkoper contract voor wilt vinden. Bij Sim Only, de naam zegt het al, betaal je alleen voor de simkaart en de diensten die daarbij zijn afgesloten. Het grote voordeel van Sim Only is niet alleen de prijs, maar ook het feit dat je de contractvoorwaarden voor een groot gedeelte zelf kunt instellen. Op die manier kun je dus een contract afsluiten dat volledig is aangepast op jouw persoonlijke telefoongebruik en waar je dus eigenlijk nooit te veel voor betaalt. En als je dan ook een abonnement kiest voor een onbepaalde tijd, dan heb je de vrijheid deze op te zeggen wanneer je wilt. Hier lees je over de prijzen die je kunt verwachten als je een Sim Only abonnement afsluit bij Simpel.
Sim Only prijzen

Vergelijk sim only prijzen

[daisycon_simonly mediaid=”305451″ amount=”3″ subid=”” provider=”16″ duration=”all” programs=”all” minsms=”0″ maxsms=”2500″ minmin=”100″ maxmin=”2500″ minint=”2000″ maxint=”6500″ minab=”0″ maxab=”100″]

De prijzen

Sim Only abonnementen zijn er al voor een erg laag bedrag per maand. Simpel is één van de goedkoopste providers in Nederland die gebruik maakt van het netwerk van T-Mobile. De prijs die jij zal betalen voor je abonnement is volledig afhankelijk van hoeveel je er gebruik van wilt gaan maken. Hoe meer sms’jes je wilt sturen, hoe meer je wilt bellen en hoe meer je van het internet gebruik wilt maken, hoe meer je maandelijks betaalt. In de onderstaande tabel vind je een beknopt overzicht van wat Simpel je op dat gebied kan bieden. Alle bedragen zijn inclusief btw.

 

Simpel Sim Only abonnement en kenmerken Prijs per maand
Simpel 250 minuten, onbeperkt sms’en en 1 GB data €5
Simpel 500 minuten, onbeperkt sms’en en 2 GB data €7,50 – €10
Simpel 500 minuten, onbeperkt sms’en en 6GB data €12,50 – €15

 

  • De goedkoopste optie: voor €5 per maand kun je dus al een Sim Only abonnement afsluiten bij Simpel. En dit is een abonnement dat voor een groot gedeelte van de telefoongebruikers voldoende mogelijkheden geeft. Iedereen die thuis en op het werk wifi heeft, kan met 1 GB aan data prima uit de voeten. En met 250 belminuten en onbeperkte sms’jes is dit een zeer aantrekkelijk aanbod.
  • De gemiddelde prijs: gemiddeld betaal je bij simpel €10 per maand. Hiervoor kun je 500 minuten bellen, kun je zoveel sms’jes sturen als je wilt en kun je internetten totdat je 2 GB aan data hebt gebruikt.
  • De duurste optie: is 2 GB aan data niet genoeg voor je, dan kun je hier voor €5 per maand extra 4 GB bij op laten doen. Simpel biedt haar klanten hier een zeer goedkope optie voor als je genoeg internet nodig hebt buiten de wifipunten om. Waar je wel rekening mee moet houden is dat er redenen zijn waarom dit zo goedkoop is. Het internet is met 14,4 Mbps namelijk veel langzamer dan bijvoorbeeld het internet dat je bij KPN en Vodafone ontvangt.

 

De prijsopbouw

De prijsopbouw voor je Sim Only abonnement bepaal je dus zelf. Je kunt ervoor kiezen meer te betalen voor sms’jes en minder voor belminuten. Of je kunt beslissen dat jij veel GB internet nodig hebt om met je telefoon te kunnen doen waar je hem voor nodig hebt. Hierdoor krijg je als telefoongebruiker dus grote invloed op de maandprijs die je voor je abonnement gaat betalen. Houd er wel rekening mee dat je als je je contract niet goed samenstelt je dus het risico loopt te veel te betalen. Ook kan dit betekenen dat je regelmatig je limiet overschrijdt en dat je dus een topprijs betaalt voor wat je vanaf dat moment gebruikt.

 

Keuzes die de prijs beïnvloeden

Om bovenstaande situatie te voorkomen, is het belangrijk dat je de volgende keuzes slim maakt. Zo draag je er zelf zorg voor dat je niet te veel zal betalen en dat je jezelf niet te weinig mogelijkheden geeft.

  • De limietinstellingen: waar je goed over na moet denken als je je limietinstellingen bepaalt, is dat je tegenwoordig bijna overal wifi kunt krijgen. Je hebt dit waarschijnlijk thuis, op je werk en bij je favoriete café. Het aantal belminuten, het aantal sms’jes en het aantal MB dat je nodig hebt zal hierdoor steeds meer gaan dalen. Er zijn apps waarmee je gratis kunt bellen en berichtjes kunt sturen. Schat je instellingen dus niet te hoog in en probeer hier gebruik van te maken.
  • De contractduur: een contract voor 2 jaar is goedkoper dan een contract voor 1 jaar. Ook kun je kiezen voor een contract voor onbepaalde tijd en dit is de duurste optie die je hebt. Het voordeel is dan wel dat je deze elk moment weer kunt opzeggen.
  • De provider: Simpel is één van de goedkoopste providers van Nederland maar daarvoor moet je wel inleveren op punten zoals internetsnelheid. Bekijk van tevoren welke providers de voorwaarden aanbieden waar jij naar zoekt.

 

Vergelijk offertes

Als je nu wilt weten welke Sim Only abonnementen allemaal beschikbaar zijn voor jou, maak dan nu gebruik van onze onafhankelijke vergelijkingstool.

 

 

Vergelijk sim-only aanbieders

De huidige top 3 beste sim only deals

Is je huidig abonnement bijna verlopen …

Hoe voordelig is een sim only?

Loopt je huidig abonnement binnenkort …

Wat houdt een Sim Only abonnement in?

Wanneer je online telefoonabonnementen …

Welke providers van Sim Only abonnementen zijn 5G ready?

5G staat voor de vijfde generatie …

Waarin kunnen Sim Only abonnementen verschillen?

Er zijn in Nederland heel wat providers, …