Vergelijk sim-only aanbieders

Sim Only aanbieding

Als jij nog een goede telefoon hebt, maar je hebt geen sim kaart om erin te doen, dan is een Sim Only contract de goedkoopste optie. Waarom zou je investeren in een contract inclusief een telefoon als je eigenlijk helemaal geen telefoon nodig hebt? Sim Only contracten zijn goedkoper en je kunt ze precies afstellen op je eigen telefoongebruik. Het is wel belangrijk dat je een telefoon hebt die simlock vrij is, anders moet je deze eerst laten ontgrendelen. Hier vind je een overzicht van enkele aanbiedingen die je nu op een Sim Only contract kunt ontvangen.

 

De prijzen

Uiteraard veranderen de aanbiedingen constant en als je de tijd hebt dan kun je het beste de markt in de gaten houden totdat de beste aanbieding voor jou langskomt. Het is belangrijk dat je van tevoren bekijkt wat jij nodig hebt van je Sim Only contract en dat je vervolgens vergelijkt wat de verschillende providers aanbieden. Als het belangrijk voor je is dat je snel internet ontvangt, dan is Tele2 een goede optie, maar als je simpelweg gebruik wilt maken van de vele wifipunten, dan heb je helemaal geen internet nodig. De onderstaande tabel geeft je een indicatie van de aanbiedingen die op dit moment worden geadverteerd. Alle bedragen zijn inclusief btw.

 

Provider Contractdetails Sim Only aanbieding december 2017
Ben 100 minuten, 100 sms’jes, 1,5 GB data, 2-jarig contract €7 per maand
Hollands Nieuwe 1000 minuten, 1000 sms’jes, 1 GB data, 2-jarig contract €7 per maand
KPN 400 minuten, 400 sms’jes, 2 GB data, 2-jarig contract €15 per maand
Simpel 500 minuten, onbeperkt sms, 2 GB data, 2-jarig contract €7,50 per maand
Vodafone 150 minuten, onbeperkt sms, 1 GB data, 2-jarig contract €13 per maand
Youfone Onbeperkt bellen en sms’en, 1,25 GB data, 2-jarig contract €11 per maand
Robin Mobile Onbeperkt bellen, sms’en en internetten, contract voor onbepaalde tijd €19,95 per maand
Simyo 300 minuten, 300 sms’jes, 2 GB data, 1-jarig contract €16 per maand
Tele 2 100 minuten, 100 sms’jes, 2 GB data, 2-jarig contract €11 per maand
Telfort 300 minuten, onbeperkt sms’en, geen data, 2-jarig contract €8 per maand
T-Mobile 150 minuten, 100 sms’jes, 1 GB data, 2-jarig contract €10 per maand
Ziggo 150 minuten, onbeperkt sms’en, 2 GB data, 2-jarig contract €13 per maand

 

  • De beste aanbieding: de beste aanbieding van dit moment is die van Hollands Nieuwe. Voor slechts €7 per maand kun je 1000 minuten bellen en 1000 sms’jes sturen wat voor de meesten onder ons meer dan genoeg is. Daarnaast kun je internetten tot je 2 GB hebt opgebruikt.
  • De goedkoopste optie: samen met Ben biedt Hollands Nieuwe ook de goedkoopste aanbieding aan. Simpel komt hier ook dicht in de buurt, zowel als Telfort. Als je echter echt een goedkoop contract zoekt, dan kun je bij sommige providers al voor €3 tot €5 euro per maand een abonnement afsluiten.
  • De duurste aanbieding: de duurste aanbieding is die van Robin Mobile. Voor €20 per maand kun je dan wel onbeperkt sms’en, bellen en internetten waardoor je dus nooit over je limiet kunt gaan. De vraag is echter of je dit nodig hebt. De aanbieding van Hollands Nieuwe geeft je ruim voldoende mogelijkheden voor de meeste gebruikers en dat voor €13 per maand minder. Ook Youfone biedt goedkopere en soortgelijke mogelijkheden.

 

Keuzes die de prijs beïnvloeden

Natuurlijk is het altijd goed om op zoek te gaan naar aanbiedingen, maar dit is niet altijd de beste manier om het voor jou voordeligste contract te vinden. Je kunt ook door bepaalde keuzes slim te maken de prijs laag houden.

  • De contractvoorwaarden: het grote voordeel van Sim Only contracten is dat je zelf je contract kunt samenstellen toegepast op jouw gebruik. Tegenwoordig maken we steeds meer gebruik van wifipunten en is een hoge datalimiet helemaal niet meer nodig. Ook sms’en en bellen doen we steeds meer via het internet. Kies je instellingen dus goed en dan zal je nooit te veel betalen.
  • Sim Only vergelijken: een contract van 2 jaar is goedkoper, maar dan zit je hier 2 jaar aan vast. Als je kiest voor een contract voor onbepaalde tijd, dan heb je 1 maand opzegtermijn. Je kunt dan van aanbieding naar aanbieding springen en altijd de beste prijs betalen. Aangezien het wettelijk verplicht is dat je je eigen nummer kunt houden en dat je nieuwe provider je huidige contract opzegt zal je hier weinig last van ondervinden.
  • De provider: als laatste is het beste contract voor jou ook niet altijd direct het goedkoopste contract. Kleine providers, bijvoorbeeld, bieden goedkope contracten aan, maar het aantal Mbps snelheid van je internet is dan ook erg laag. Vraag je dus af wat je van je provider verwacht aan diensten en klantenservice en kies de provider die jou het beste kan helpen.

 

Vergelijk offertes

Ben jij op zoek naar een Sim Only contract? Begin hier dan met vergelijken, zodat jij gemakkelijk het abonnement kunt vinden bij de beste provider en met de juiste voorwaarden.


 

Vergelijk sim-only aanbieders

De huidige top 3 beste sim only deals

Is je huidig abonnement bijna verlopen …

Hoe voordelig is een sim only?

Loopt je huidig abonnement binnenkort …

Wat houdt een Sim Only abonnement in?

Wanneer je online telefoonabonnementen …

Welke providers van Sim Only abonnementen zijn 5G ready?

5G staat voor de vijfde generatie …

Waarin kunnen Sim Only abonnementen verschillen?

Er zijn in Nederland heel wat providers, …